Články

  • All
  • Uncategorized
Hypertrofická labia Minora aplikace Plexr

Aplikace Plexr® v gynekologii: Hypertrofická labia Minora Plexr ® je lékařský nástroj pro většinu malých zákroků, jeho pole použití je velmi široké. Své uplatnění najde jak v dermatologii nebo estetické medicíně, tak oftalmologii, stomatologii nebo gynekologii. Je plazmový nástroj Plexr ® účinnou alternativou třeba k léčbě hypertrofických malých pysků? Co je to hypertrofická labia? Za normální … Aplikace Plexr® v gynekologii: Hypertrofická labia Minora Pokračovat ve čtení »

Xanthelasma odstranění Plexrem

Xanthelasma Palpebrarum – Může být plazma Plexr® řešením? Může být plazmová sublimace prováděná pomocí plazmového nástroje Plexr ® účinnou metodou k léčbě xanthelasmy? Když se řekne xanthelasma Xanthelasma Palpebrarum je běžný lokalizovaný stav periorbitální kůže, ke kterému dochází v důsledku nahromadění tuku, který je obvykle lokalizován v očních víčkách. Nejčastěji postiženou oblastí je vnitřní koutek … Xanthelasma Palpebrarum – Může být plazma Plexr® řešením? Pokračovat ve čtení »

Recenze plazmového Plexru

Plexr®- Neviditelný dotek v estetické medicíně Pro někoho je plazma jet Plexr® neznámou věcí, proto jsme požádali Dr. Deva Patela, estetického lékaře a britského velvyslance pro Plexr® o to, aby se s námi (a tedy i s vámi), podělil o svůj názor na přístroj Plexr®. (Dr. Dev Patel, Aesthetic Physician, Global Key Opinion Leader and UK Ambassador … Plexr®- Neviditelný dotek v estetické medicíně Pokračovat ve čtení »

Pterygium odstranění

Odstranění pterygia – metoda PANIS pomocí Plexru Může být plazmová neinvazivní chirurgie (PANIS) užitečná pro odstranění pterygia, tedy hyperplazie spojivkové fibrovaskulární tkáně, která přerůstá přes rohovku oka? Co je pterygium? Pterygium je jedno z nejčastějších očních onemocnění, které postihuje velké procento populace s prevalencí v rozmezí od 1 % do 30 %. I dnes zůstává … Odstranění pterygia – metoda PANIS pomocí Plexru Pokračovat ve čtení »

Jizvy po akné odstranění přístrojem Plexr

Jizvy po akné na obličeji a zádech aneb Jak se jich účinně zbavit? Díky Plexru. Jizvy po akné jsou jedním z nejčastějších kožních problémů, které se, pokud nejsou účinně léčeny, mohou stát trvalými. Jak tomu předcházet? Co je to akné a jak se projevuje? Akné je velmi časté kožní onemocnění, které se definuje jako polyformní … Jizvy po akné na obličeji a zádech aneb Jak se jich účinně…

Všechny recenze

plexr-recenze-gemini
plexr-recenze-fakultni-olomouc
plexr-recenze-lexum
recenze-obcare
plexr-recenze-oftal
plexr-recenze-sumperk
plexr-recenze-derma
plexr-recenze-krajska-zdravotni

Ještě nemáte Plexr® ve své ordinaci?
Kontaktujte nás

Plexr vám rádi představíme a předvedeme u vás v ordinaci.

Kontakty

EMD - MEDICAL SOLUTION IT S.R.O.
Kaprova 42, 110 00 Praha 1

Jednatelka společnosti: Eva Forni

Kontakty

EMD - MEDICAL SOLUTION IT S.R.O.
Kaprova 42, 110 00 Praha 1
Jednatelka společnosti: Eva Forni

Marketing / webová stránka MATLOCHA.cz

Přejít nahoru